Dakdekker Staal, voor uw dakbedekking in Assen of omgeving

Bent u op zoek naar nieuwe dakbedekking in Assen of omstreken? Maak dan kennis met Dakdekker Staal! Wij kunnen allerlei soorten dakwerken op professionele wijze voor u verzorgen. Dit doen wij in de gehele omgeving van Assen. Of het nu gaat om een lekkage die snel gerepareerd dient te worden of een andere vorm van schade, om een renovatie- of onderhoudsklus of de nieuwbouw van een daksysteem, wij helpen u graag verder. Voor dakbedekking in Assen bent u bij ons dus zeker aan het goede adres. Bij Dakdekker Staal bent u gegarandeerd van vakmanschap tegen de scherpste prijzen. Wij gebruiken kwalitatief hoogwaardige materialen en gaan zorgvuldig tewerk om u de dakbedekking in Assen te kunnen leveren waar u naar op zoek bent. Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem gelijk contact op!

Specialist op het gebied van dakbedekking te Assen

Dakdekker Staal is een gespecialiseerde dakdekker die u op verschillende manieren van dienst kan zijn met uw dakbedekking in Assen. Zo kunnen wij uw dakbedekking renoveren. Als uw dak al wat ouder is en u de levensduur wilt verlengen, of indien de isolerende werking verbetering behoeft, komen wij graag bij u langs. Ook kunnen wij periodiek of eenmalig onderhoud verzorgen, alsmede schade (zoals lekkages) komen repareren. Wilt u een nieuw daksysteem op uw dakkapel laten plaatsen? Wij doen dit graag voor u. Daarbij kunnen we ook verwante zaken voor de dakbedekking in Assen verzorgen, zoals shingles, loodwerk, houtwerk en een hoogwaardige afwerking van de dakrand. Wij bieden verschillende mogelijkheden op dat gebied en zorgen altijd voor een professionele manier van aanbrengen.

Dakdekker Staal inschakelen voor dakbedekking in Assen betekent:

  • Vakmanschap;
  • Ervaring;
  • Scherpe prijzen;
  • Hoogwaardige materialen;
  • Uw wensen staan centraal;

Over Dakdekker Staal

Dakdekker Staal is een bedrijf van Jan Heine Staal, een zelfstandige ondernemer uit Assen. Wij verzorgen graag uw dakbedekking in Assen en de wijde omgeving daarvan. We beschikken over meer dan 10 jaar aan ervaring en maken daar graag gebruik van om de door u gewenste resultaten op nette wijze te kunnen realiseren. Dakdekker Staal is gespecialiseerd in dakbedekking in Assen voor platte daken.

Neem direct contact met ons op!

Voor vragen, opmerkingen of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen bij u thuis of op locatie langskomen en u geheel vrijblijvend adviseren. Op basis daarvan kan ook een offerte worden opgesteld. U kunt contact opnemen door te bellen naar 06 22 86 80 03.

Projecten Diensten Contact