Dakdekker Staal, voor uw dakbedekking in Assen of omgeving

Dakdekker Staal: voor uw dakbedekking in Assen of omgeving

Bent u op zoek naar nieuwe dakbedekking in Assen of omstreken? Maak dan kennis met Dakdekker Staal! Wij kunnen allerlei soorten dakwerken op professionele wijze voor u verzorgen. Dit doen wij in de gehele omgeving van Assen. Of het nu gaat om een lekkage die snel gerepareerd dient te worden of een andere vorm van schade, om een renovatie- of onderhoudsklus of de nieuwbouw van een daksysteem. Wij helpen u graag verder. Hiervoor bent u bij ons dus zeker aan het goede adres. Bij Dakdekker Staal bent u gegarandeerd van vakmanschap tegen de scherpste prijzen. Wij gebruiken kwalitatief hoogwaardige materialen en gaan zorgvuldig te werk om u de dakbedekking te kunnen leveren waar u naar op zoek bent!

“Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met alles wat maar te maken heeft met dakbedekking.”

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem gelijk contact op of schakel direct onze professionele hulp in!

Specialist op het gebied van dakbedekking

Dakdekker Staal is een gespecialiseerde dakdekker die u op verschillende manieren van dienst kan zijn met uw dakbedekking in Assen. Zo kunnen wij uw dakbedekking renoveren. Als uw dak al wat ouder is en u de levensduur wilt verlengen, of indien de isolerende werking verbetering behoeft, komen wij graag bij u langs. Ook kunnen wij periodiek of eenmalig onderhoud verzorgen, alsmede schade (zoals lekkages) komen repareren. Wilt u een nieuw daksysteem op uw dakkapel laten plaatsen? Wij doen dit graag voor u. Daarbij kunnen we ook verwante zaken op dit gebied voor u verzorgen, zoals shingles, loodwerk, houtwerk en een hoogwaardige afwerking van de dakrand. Wij bieden verschillende mogelijkheden op dat gebied en zorgen altijd voor een professionele manier van aanbrengen.

Van dakgoten tot aan dakrenovatie

Bij ons kunt u terecht voor een verscheidenheid aan diensten. Voor alles wat maar te maken heeft met dakbedekking moet u bij ons zijn. Van dakgoten in Assen tot aan dakrenovatie en reparatie. Wij bieden u:

“Alle diensten worden aangeboden tegen concurrerende tarieven.”

Meer dan 10 jaar ervaring

Dakdekker Staal is een bedrijf van Jan Heine Staal, een zelfstandige én gediplomeerd ondernemer. Wij verzorgen graag uw dakbedekking in Assen en de wijde omgeving daarvan. We beschikken over meer dan 10 jaar aan ervaring en maken daar graag gebruik van om de door u gewenste resultaten op nette wijze te kunnen realiseren. Dakdekker Staal is gespecialiseerd in dakbedekking. Tijdens ons werk maken we te allen tijde gebruik van de meest hoogstaande materialen en apparatuur. En dat allemaal voor scherpe concurrerende prijzen!

Gediplomeerd dakdekker

Kies voor Dakdekker Staal en ervaar de voordelen zelf!

  • Professioneel & vakbekwaam
  • Vrijblijvende offerte op locatie
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Diverse diensten; ook lood, hout en zinkwerk
  • Gegarandeerde langere levensduur van uw dak

“We hebben zowel particuliere als zakelijke klanten en leveren altijd hoogwaardige dakwerken af.”

Kies voor dakwerk in Assen van Dakdekker Staal!

Kies voor dakwerk in Assen van deze professionele dakdekker. Van repareren van het dak tot dakrand afwerking. Voor vragen, opmerkingen of het maken van een afspraak kunt u ten alle tijde vrijbijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen bij u thuis of op locatie langskomen en u geheel vrijblijvend adviseren. Op basis daarvan kan ook een offerte worden opgesteld. Neem contact op door te bellen naar 06 22 86 80 03. Wij zijn Dakdekker Staal: dé dakdekker in deze omgeving!

Projecten Diensten Contact