Dakdekker Staal helpt u met uw dakbedekking in Groningen

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker die iets aan uw dakbedekking in Groningen kan doen? Heeft u te maken met een lekkage, wilt u een dakkapel laten monteren, dient de dakbedekking in Groningen gerenoveerd te worden of wilt u juist dakbedekking laten plaatsen? Waar u ook een dakdekkersbedrijf voor nodig heeft, Dakdekker Staal is u graag van dienst. Wij zijn een in Assen gevestigd dakdekkersbedrijf dat vakkundige en nette dakwerken levert. Dit doen wij tegen scherpe, concurrerende tarieven. Bent u benieuwd naar de prijs van dakbedekking in Groningen? Neem dan eens contact op om een vrijblijvende afspraak in te plannen! Wij komen dan op locatie langs op u te adviseren en een offerte op te stellen.

Wat kunnen wij voor uw dakbedekking in Groningen betekenen?

Dakdekker Staal kan u op verschillende manieren van dienst zijn als het aankomt op dakbedekking in Groningen of omgeving. Zo kunt u ons onder meer inschakelen voor:

  • Een grondige renovatie van uw dakbedekking te Groningen. Wij komen graag langs om de levensduur van uw dak te verlengen of de isolerende werking te verbeteren;
  • Nieuwbouw van een daksysteem op uw huis of bedrijfspand;
  • Reparatie bij lekkages of schade, of onderhoud (eenmalig of periodiek);
  • Shingles, welke door ons kunnen worden aangebracht op een dak met een helling. Deze kunnen wij plaatsen onder een hoek van 15 graden;
  • Loodwerk: wij hanteren de correcte manier van aanbrengen;
  • Houtwerk, zoals boeidelen, balklagen of dakbeschot;
  • Een hoogwaardige afwerking van uw dakrand, met een trim, een zinken afdekker of een afdekkap;

Over Dakdekker Staal

Dakdekker Staal is een zelfstandige onderneming gevestigd in Assen. Wij verzorgen dakbedekking in Groningen en andere steden in de wijde omgeving. Namens Dakdekker Staal is Jan Heine Staal uw dakdekker. Hij werkt al ruim 10 jaar als dakdekker en is een echte vakman. Als gemotiveerde en gepassioneerde dakdekker zet hij zich altijd volledig in om een nette dakbedekking in Groningen op te kunnen leveren. Uw wensen zijn het uitgangspunt en er worden hoogwaardige materialen gebruikt om deze te realiseren. Dakdekker Staal is gespecialiseerd in platte daken.

Meer weten? Neem contact op!

Heeft u vragen of opmerkingen over de dakbedekking in Groningen? Of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoek op locatie? Wij komen graag bij u langs om u van advies en een prijsopgave op maat te voorzien. Belt u gerust naar 06 22 86 80 03.

Projecten Diensten Contact