Dakdekker Staal, uw dakdekker te Groningen en omgeving

Bent u op zoek naar een dakdekker in omgeving Groningen? Dan bent u bij Dakdekker Staal aan het juiste adres! Wij zijn een dakdekkersbedrijf dat actief is in Groningen en omstreken. Als dakdekker in Groningen kunt u ons inschakelen voor allerlei diensten, zoals het renoveren of repareren van daken, voor nieuwbouw van daksystemen, maar ook voor lood- en houtwerk. Als gespecialiseerd bedrijf leveren wij vakmanschap tegen scherpe, concurrerende prijzen. Daarbij wordt altijd gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Wilt u vrijblijvend advies ontvangen, een offerte aanvragen of heeft u anderszins een vraag over onze dienstverlening? Neem dan gerust even contact op. Als dakdekker in Groningen helpen we u graag verder!

Welke diensten leveren wij als dakdekker in Groningen?

U kunt Dakdekker Staal inschakelen voor een grote verscheidenheid aan diensten. Zo bevat onze dienstverlening onder andere:

  • Renovatie: dat kan gaan om het overlagen van een dak voor een langere levensduur, of een complete aanpassing om de isolerende werking te verbeteren;
  • Nieuwbouw: wij kunnen nieuwe daksystemen voor u installeren, waarbij altijd rekening wordt gehouden met uw specifieke wensen. Dit doen wij voor zowel particuliere als zakelijke klanten;
  • Reparatie: bij lekkages of schade zorgen wij dat uw dak op vakkundige wijze gerepareerd wordt. Wij zijn u hierin snel van dienst, om erger te voorkomen;
  • Shingles: deze kunnen worden aangebracht op een hellend dak. Wij beschikken over een ruim aanbod van kleuren en patronen;
  • Loodwerk: dit wordt altijd op de correcte manier aangebracht;
  • Houtwerk, zoals boeidelen, balklagen of dakbeschot;
  • Dakrand afwerking: verschillende opties mogelijk voor een hoogwaardige afwerking van uw dakrand, zoals een trim, zinken afdekker of afdekkap.

Dakdekker Staal: een vakkundige dakdekker in Groningen

Dakdekker Staal is een gecertificeerd zelfstandige dakdekker nabij Groningen, gevestigd in Assen. Wij beschikken over meer dan 10 jaar aan werkervaring in de dakdekkers branche met een specialisatie in platte daken. Als dakdekker te Groningen zijn we actief voor zowel particuliere klanten als bedrijven. Ons doel is het leveren van hoogwaardige dakwerken voor uw huis of bedrijfspand. Om dat te bewerkstelligen maken we enkel gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit, bij al onze werkzaamheden.

De veelzijdigheid van deze dakdekker in Groningen

Al jarenlang voert vakman Jan Heine Staal van Dakdekker Staal diverse werkzaamheden uit met betrekking tot uw dakbedekking. Deze dakdekker in Groningen verzorgt niet alleen nieuwe daken, maar renoveert of repareert ook uw huidige dakbedekking.

Bij bestaande daken adviseren wij periodiek onderhoud om zo de levensduur van uw dak te verlengen. Heeft u juist plannen voor een nieuw dak voor uw (nieuwbouw)woning of bedrijfspand? Dan verzorgen wij graag uw dakbedekking! Wij begrijpen dat een duidelijke planning essentieel is, houden daar rekening mee in onze agenda en zorgen voor heldere communicatie tijdens het gehele project. Zodat we bij u langs kunnen komen op momenten dat het u uitkomt.

Dé dakdekker in Groningen voor stormschade

We hebben in de afgelopen jaren al een aantal zware stormen gehad. Iedere keer dat het hard stormt raden wij u aan uw dak te checken, omdat er door eventuele stormschade risico is op lekkage en andere schade. Maar ook als het regent, sneeuwt, vriest en dooit of bij scheuren en schimmels kan uw dak gaan lekken. Het is zelfs mogelijk dat door vochtophopingen onder uw dak de lekkage zodanig verergert, dat er meer schade kan ontstaan of uw dak zelfs kan instorten. Maak bij schade zo snel mogelijk een afspraak met een gecertificeerd dakdekker voor een dakreparatie. Daarnaast is het bij zwaar weer en in de herfst aan te raden om zelf goed op te letten of dakgoten niet verstopt raken door vallend blad.

Neem contact met ons op!

Om meer te weten te komen over onze diensten als dakdekker in Groningen kunt u contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 22 86 80 03 en staan u graag te woord bij al uw vragen. Ook kunnen we u adviseren of een vrijblijvende offerte opstellen.

Projecten Diensten Contact