Dak loodwerk

Bent u toe aan nieuw lood rondom uw dak? Dakdekker Staal heeft meer dan 10 jaar ervaring en komt graag langs voor een gratis dakinspectie.

Dak loodwerk

Bij loodwerk is het van belang dat de juiste wijze van aanbrengen gehanteerd wordt. Bijvoorbeeld bij een muur aan de westzijde van een woning is het van belang om het lood tegen het binnenblad van de spouwmuur aan te brengen voor eventuele doorslaande muren. 

Dak loodwerk van Dakdekker Staal

Omdat Dakdekker Staal al meer dan 10 jaar ervaring heeft in dit vak, kan hij je perfect van dienst zijn op het gebied van lookwerk in Assen. De dakdekker is een echte vakman die precies weet hoe hij je dak zo goed mogelijk kan renoveren. Tijdens de aanbrengen van lood maakt de dakdekker uitsluitend gebruik van de meest hoogstaande gereedschappen en apparatuur, waardoor je verzekerd bent van de beste kwaliteit. Naast dak loodwerk, kun je bij ons ook terecht voor een nieuwbouw dak, dakreparatie of dakrandafwerking.

Gratis dakinspectie

Interesse in een nieuwe loodwerk voor je dak van Dakdekker Staal? Wij komen graag langs voor een gratis dakinspectie en maken voor jou een passende offerte.
Neem vrijblijvend contact met ons op!