Dak shingles

Is jouw dak toe aan reparatie? Dakdekker Staal heeft meer dan 10 jaar ervaring en komt graag langs voor een gratis dakinspectie.

Dak shingles

Shingles worden aangebracht op een hellend dak, welke onder een hoek van 15 graden kunnen worden aangebracht. Door het uitgebreide assortiment van kleuren en patronen kun je dus een mooi aanzicht creëren.

Dakrenovatie van Dakdekker Staal

Omdat Dakdekker Staal al meer dan 10 jaar ervaring heeft in dit vak, kan hij je perfect van dienst zijn op het gebied van dak shingles. De dakdekker is een echte vakman die precies weet hoe hij dakshingles op jouw dak kan aanbrengen. Tijdens de het aanbrengen van dak shingles op je dak maakt de dakdekker uitsluitend gebruik van de meest hoogstaande gereedschappen en apparatuur, waardoor je verzekerd bent van de beste kwaliteit. Naast het aanbrengen van dak shingles, kun je bij ons ook terecht voor een nieuwbouw dak, dakreparatie of dakrandafwerking.

Gratis dakinspectie

Interesse in een dak shingles van Dakdekker Staal uit Assen? Wij komen graag langs voor een gratis dakinspectie en maken voor jou een passende offerte.
Neem vrijblijvend contact met ons op!