Dakrand afwerking

Wij zorgen er altijd voor dat een dak netjes wordt afgeleverd. En dus ook met een mooie trim op de rand van uw dak. 

Dakrand afwerking

Is er bij uw woning of pand sprake van afbladderende verf of is de dakafwerking verkleurd, waardoor de afwerking te wensen overlaat? Dakdekker Staal zorgt ervoor dat de dakrandafwerking weer helemaal in orde is. Dankzij de dakrandafwerking krijgt uw woning weer een mooie dakrandafwerking die jarenlang meegaat en uw woning een strak afgewerkt uiterlijk geeft. Daarnaast zorgt deze dakrandafwerking er ook nog eens voor dat lekkages tegen worden gegaan. Er zijn diverse mogelijkheden voor een hoogwaardige afwerking, zoals een zinken afdekker, een afdekkap of een trim. 

Dakrandafwerking van Dakdekker Staal

Omdat Dakdekker Staal al meer dan 10 jaar ervaring heeft in dit vak, kan hij je perfect van dienst zijn op het gebied van dakrandafwerking in Assen. De dakdekker is een echte vakman die precies weet hoe hij uw dak zo goed mogelijk kan renoveren. Tijdens de renovatie van uw dak maakt de dakdekker uitsluitend gebruik van de meest hoogstaande gereedschappen en apparatuur, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Naast dakrenovatie, kunt u bij ons ook terecht voor een nieuwbouw dak, dakreparatie of dakrenovatie.

Gratis dakinspectie

Interesse in een dakrandafwerking van Dakdekker Staal uit Assen? Wij komen graag langs voor een gratis dakinspectie en maken voor jou een passende offerte.
Neem vrijblijvend contact met ons op!